Ny spännande W40k serie på gång!

Det ser spännande ut med den nya Warhammer 40k tv-serien som planeras.

Henry Cavill som hoppade av The Witcher för att serien inte var tillräckligt nära böckernas och Tv spelens handlingar kommer medverka i serien vilket borgar för att vi kommer få se riktig W40K. Inte något Hollywood mainstream omgjort.

Om någon missat vem Henry Cavill är så är det skådespelaren som förutom Witcher har spelat Superman i DC filmer och tillbringade corona pandemin med att måla warhammer figurer. Se hans besök på Warhammer World här: https://www.instagram.com/p/CaPlojYJm-E/?hl=en
Cavill kommer både vara med som skådespelare och producent.
Showrunner kommer vara Frank Spotnitz som har jobbat med “Arkiv X” och “The man in the High Castle” vilket även känns betryggande.
Sedan kommer manuset bygga på Dan Abnett Eisenhorn serie.
Dan Abnett är enligt bloggen den bästa författaren i Warhammer 40k loren. Även om vi på bloggen gärna hade sett en filmatisering av Gaunts Ghosts istället.

Serien verkar komma att visas på Prime som har satsat på Fantasyserier sista tiden. Bland annat den nya storsatsningen serien Maktens Ringar.

Det hela verkar spännande vi håller våra fingrar att äntligen få något riktigt bra W40K på tv så vi slipper leta fanmade youtube filmer…