Bli medlem    Logga in    Kategori    Sök    FAQ

Forumindex » Warhammer 40,000 » Turneringar » Stockholmsturneringar




 Sida 2 av 2 [ 12 inlägg ] Gå till sida Föregående  1, 2



Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Re: Armélistor TumBacon
 Inlägg Postat: 14 nov 2017, 08:44 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 10 sep 2013, 14:38
Inlägg: 120
Lite nyfiken på vad straffen är ^^


Sedan ser jag att jag skickade in fel lista, det ska vara en fusion och caress i den sista enheten istället för en embrace och shuriken pikka. totalen ska vara 1999pts. då. Men är det kört så är det.


Upp 
 Inläggsrubrik: Re: Armélistor TumBacon
 Inlägg Postat: 15 nov 2017, 22:07 
Offline

Blev medlem: 15 dec 2014, 19:39
Inlägg: 59
Aouto skrev:
Om jag inte lässer helt fel så kan inte ynnari Detactchments vara Craftworld detatchments och där med kan dom inte ta craftworld traits.


Däremot kan de väl använda stratagems från craftworlds om man har med en craftworld detachment i sin battle forged army. Är inte helt tydligt i codexen men så verkar alla köra. Man har resonerat på samma sätt som för csm som kan använda stratagems från varandra.


Upp 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
 
 Sida 2 av 2 [ 12 inlägg ] Gå till sida Föregående  1, 2




Forumindex » Warhammer 40,000 » Turneringar » Stockholmsturneringar


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

 
 

 
Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2012