Bli medlem    Logga in    Kategori    Sök    FAQ

Forumindex » Warhammer 40,000 » Regler




 Sida 1 av 1 [ 3 inlägg ] 



Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: attack squig
 Inlägg Postat: 06 dec 2017, 12:49 
Offline

Blev medlem: 14 jan 2013, 14:46
Inlägg: 326
En warboss kan ta en attack squig gratis. Denna är generellt sämre en de andra vapnen men ger två extra attacker. Måste man använda minst en av sina ordinarie attacker för att få göra dessa två extra attacker? Wordingen är:
Each time a model with an attack squig fights, it can
make 2 additional attacks with this weapon.


Upp 
 Inläggsrubrik: Re: attack squig
 Inlägg Postat: 06 dec 2017, 13:01 
Offline
Svenska Mästaren i 40k 2012, 2013 & 2015
Användarvisningsbild

Blev medlem: 07 nov 2008, 07:21
Inlägg: 10938
Ort: Uppsala
Nej, det är fritt att göras dessa attacker utöver dina andra.

_________________
Rikard "+1" Tröger
Uppsala - Atlantis

Sweden ETC Fantasy Team 2011-2012
Sweden ETC 40K Team 2013-2016

Swedish Champion Warhammer 40K 2012, 2013 & 2015


Upp 
 Inläggsrubrik: Re: attack squig
 Inlägg Postat: 06 dec 2017, 13:12 
Offline

Blev medlem: 14 jan 2013, 14:46
Inlägg: 326
tack för svar!


Upp 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
 
 Sida 1 av 1 [ 3 inlägg ] 




Forumindex » Warhammer 40,000 » Regler


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 5 gäster

 
 

 
Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2012